Body & Face

Lash Lift

Κεντρο Αισθητικης στην Κερκυρα

Τι είναι το Lash Lift

Το Lash Lift είναι μια τεχνική ανόρθωσης των φυσικών βλεφαρίδων. Οι φυσικές βλεφαρίδες αποκτούν μια καμπύλη η οποία μπορεί να είναι είτε σε Natural effect είτε σε Doll Effect. Το στυλ της καμπύλης το επιλέγει η πελάτισσα με τη βοήθεια της Αισθητικού. Στόχος είναι η βλεφαρίδες να φαίνονται πιο καμπυλωτές και έντονες ώστε να πετυχαίνουμε ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα. Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται μεγαλύτερες! Σε συνδυασμό φυσικά με το μακιγιάζ το βλέμμα σας θα απογειωθεί!

Lash Lift & Βαφή

Στο Body & Face, στο τέλος της θεραπείας προσθέτουμε στις βλεφαρίδες ένα Filler Serum το οποίο θρέφει τις βλεφαρίδες και τις κάνει να φαίνονται πιο πλούσιες και γεμάτες. Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με βαφή βλεφαρίδων για ακόμη πιο έντονο φυσικό βλέμμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για το Lash Lift και filler είναι της γνωστής Ιταλική εταιρίας InLei. Σε ποιους απευθύνεται:
  • Σε άτομα που έχουν είτε μικρές είτε μεσαίες είτε μακριές βλεφαρίδες που όμως δεν φαίνονται πολύ. Έτσι οι φυσικές βλεφαρίδες γυρίζουν και φαίνονται μεγαλύτερες και εντονότερες.
  • Σε άτομα που απλά θέλουν να αποφύγουν τα καθημερινό μακιγιάζ αποκτώντας εντονότερες φυσικές βλεφαρίδες.

Lash Lift + Βαφή: με μόνο 40€

Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια μπορούν
να απογειώσουν τα μάτια σας!

Εντυπωσιάστε με το βλέμμα σας!

REGISTER