Body & Face

Υδροδερμοαπόξεση

Κεντρο Αισθητικης στην Κερκυρα

Υδροδερμοαπόξεση

Η συσκευή υδρογονοθεραπείας που διαθέτουμε στο BODY AND FACE συνδυάζει 2 τρόπους αντιμετώπισης της γήρανσης. Το σημαντικότερο όμως  είναι ότι ο συνδυασμός αυτών των 2 θεραπειών  στοχεύει στη ρίζα της γήρανσης.

Βαθιά Απολέπιση

Με την πρώτη κεφαλή καθαρίζουμε το δέρμα κάνοντας βαθιά απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα εισχωρώντας ταυτόχρονα υδρογόνο. Με την υδρογονοθεραπεία υδρογονοποιούμε το νερό το οποίο όταν έρχεται σε επαφή με τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου τις δεσμεύει. Έτσι χτυπάμε μια από τις βασικές αιτίες τις γήρανσης κάνοντας άμεσα αντιοξειδωτική θεραπεία.

Στη συνέχεια με τη δεύτερη κεφαλή ενισχύουμε την αντιγήρανση μας με εισχώρηση μεσοθεραπευτικά στο κύτταρο  δυνατά συστατικά στο δέρμα ώστε να πετύχουμε άμεσο και ορατό αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος μπορούμε να εισχωρήσουμε αποστειρωμένα coctails για σύσφιξη , λεύκανση, εξισορρόπησης μελανίνης , υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά καθώς και botox like συστατικά. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πρόσωπο, μάτια , λαιμό και ντεκολτέ. Μετά τη θεραπεία ο πελάτης μπορεί να γυρίσει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες αφού ο ερεθισμός είναι ανύπαρκτος.

Πώς λειτουργεί το Hydro H2

Το υδρογονωμένο νερό είναι αλκαλικό νερό. Μπορεί να βελτιώσει το λιπαρό δέρμα του δέρματος με ακμή με όξινο PH. Αφαιρεί αποτελεσματικά τις υπερβολικές ελεύθερες ρίζες στο πρόσωπο  και μετατρέπει τα οξειδωμένα επιβλαβή συστατικά σε νερό. Τα μετατρέπει σε εντελώς ακίνδυνο νερό και απομακρύνει τα επιβλαβή οξέα. Το HYDRO H2 μπορεί να αναπληρώσει την υγρασία ( κυρίως  βασίζεται στην υδροηλεκτρική λειτουργία για να βοηθήσει το δέρμα να ανοίξει τα κανάλια του νερού). Το Hydor2 έχει τρεις λειτουργίες, συνδυάζοντας τις λειτουργίες του υδρογόνου και του οξυγόνου με την υδροηλεκτρική ενέργεια.

Τρείς Λειτουργίες

  1. Γαλβανικό μικρορεύμα HydorPeel & Plasma:  Η χρήση περιστροφής νερού, αφαιρεί τις περιβαλλοντικές εναποθέσεις από το δέρμα, αφαιρεί το σμήγμα, τα μαύρα στίγματα, την περίσσεια λιπαρότητας , την υπερκεράτωση  και  κατά κάποιο τρόπο κάνει «ένεση» των ενεργών συστατικών στο δέρμα. 
  2. Μικρορεύμα πλάσματος Face Roller : Το μικρορεύμα δρα στο δέρμα για να ανοίξει τους πόρους και να «εισφέρει» τα θρεπτικά συστατικά στο χόριο (βαθύ δέρμα), προάγει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και μειώνει τις δυσχρωμίες στο πρόσωπο. 
  3. Το  Microcurrent Plasma προσώπου εκπέμπει ηλεκτρικό ρεύμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης (εξ ου και «μικρο» ρεύμα), το οποίο αντικατοπτρίζει τα ηλεκτρικά ρεύματα του σώματός σας, σε κυτταρικό επίπεδο για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος και την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή η θεραπεία αναφέρεται συχνά ως “Πλάσμα προσώπου” επειδή είναι σαν μια προπόνηση για το πρόσωπό σας, όπου τα κύτταρα του δέρματος διασπώνται και στη συνέχεια ανανεώνονται πιο δυνατά, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι μύες σας μετά την άρση βαρών.

Αποτελέσματα

Η τεχνολογία προσώπου Microcurrent Plasma αναφέρεται επίσης ως “φυσικό” λίφτινγκ προσώπου. Βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα και αυξάνει την κυτταρική δραστηριότητα.

Σαν αποτέλεσμα έχουμε : 

  • Βελτίωση ελαστικότητας
  • Αύξηση ενυδάτωσης (αναπλήρωση υγρασίας με μία μόνο θεραπεία) – Άμεση ανακούφιση
  • Βελτίωση τόνου δέρματος (Εφέ λάμψης)
  • Βελτίωση μυικού τόνου
  • Αποτέλεσμα ανόθρωσης
  • Μείωση οιδήματος και σύσφιξη
  • Ενεργοποίηση κυκλοφορίας και παραγωγής κολλαγόνου.

Ενδείκνυται  για :

Όλους τους τύπους δέρματος ,ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα με πανάδες και δυσχρωμίες ρυτίδες και χαλάρωση λαιμού, ντεκολτέ, πρόσωπο, μάτια.

Αποκτήστε την επιδερμίδα
που ονειρεύεστε

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και κάντε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή.

REGISTER